Méltósággal a végtisztességről?

 

Milyen élethelyzetekre és kiknek kínálunk optimális megoldást?

Szomorú tény, hogy hazánkban a családok többségének szeretteik halálakor nem csak a gyásszal járó mély fájdalommal, de a temetési szolgáltatások lebonyolításával, és ennek anyagi következményeivel is meg kell küzdeniük.

Pannónia Alkony Életbiztosítás, könnyíteni kíván a családok terhein, ezért  kínál megoldást a magyar családok egyik fő problémájára.

Egy biztosítás, mely mindenkihez szól. Fiatalokhoz, középkorúakhoz és természetesen idősebb honfitársainkhoz egyaránt. A szerződés akár havi néhány ezer forintos megtakarítással megköthető. A termék azok számára is további előnyöket kínál, akik már korábban elkezdtek temetésükre takarékoskodni.

Erős családi kötelékek

Még a legösszetartóbb családoknál is gyakran előfordul, hogy a szeretett személy halála után a család tanácstalan a temetés módját illetően. A legszűkebb környezetünknek is nehezen beszélünk ugyanis esetlegesen bekövetkező halálunkról, még inkább a földi búcsúról.

A családok ezen problémájára is méltó megoldást kínál a Pannónia Alkony Életbiztosítás, hiszen a szerződés megkötésével Ön nem csak temetési költségeinek fedezéséről, de utolsó útjának módjáról is gondoskodhat. Így szeretteit a temetkezéssel járó lelki és anyagi terhektől is megkímélheti.

Egyedülálló  nyugdíjas évek

Amennyiben nincs közeli hozzátartozója, vagy nem ápol velük felhőtlen kapcsolatot a Pannónia Alkony Életbiztosítás jelenti a biztonságot az Ön számára. Segítségével még életében lehetősége nyílik méltó végtisztességéről gondoskodni, ezáltal biztosítani tudja az Önt megillető búcsúzást az élettől, mely nyugodttá és gondtalanná teszi napjait.

Házaspárok

Házaspárok számára a Pannónia Alkony Életbiztosítás két életre szóló változatát kínáljuk. A házaspárok egy szerződésben gondoskodhatnak mindkettejük temetéséről. A termék nagy előnye, hogy a szerződés második évétől a biztosító az egyedül maradt házastárs, további díjfizetés nélkül is gondoskodik. A biztosító eltekint az egészségi kockázat-elbírálástól. Mindez azt jelenti, hogy a szerződéskötés folyamata egyszerű  és gyors.

Az Alkony Életbiztosítást (18–80 éves kor között) bárki megkötheti, a biztosító mindenki számára garantálja a biztosítási védelmet. 

Rugalmas és védett megtakarítási lehetőség

Amennyiben Ön Pannónia Alkony Életbiztosítást köt, úgy lehetőséget adunk a rendszeres biztosítási díjon felüli befizetésekre is. A többletbefizetés kiváló lehetőséget nyújt egy összegű megtakarítások elhelyezésére is. A biztosító ezeket a megtakarításokat befekteti, így biztosítja a felhalmozott tőke értékállóságát. A biztonságos befektetési politika eredményeként a befizetett eseti díjak értéke még szélsőséges piaci környezetben sem csökkenhet.

Ügyfeleink az eseti befizetések kapcsán semmiféle kötelezettséget nem vállalnak. Megtakarításaikat nemcsak bármikor befizethetik, de könnyedén mozgósíthatják is, mert a megtakarítás mindig az Ön rendelkezésére áll. 

A legkedvezőbb feltételekkel gondoskodhat végakaratáról

A rendszeres biztosítási díjon felüli befizetések elhelyezése az örökül hagyás ideális lehetősége is. A hagyaték gyorsan, hosszadalmas hagyatéki eljárás nélkül, néhány nap alatt a jogosult rendelkezésére áll. Az egyszerű, kényelmes és gyors ügyintézés mellett az örökül hagyásnak e formája jelentős pénzügyi előnyöket is kínál. Ilyenkor nincs sem öröklési illeték.

További adóelőny

Az előzőekben már bemutatott öröklési illeték-, és a kamatadó-mentesség mellett a Pannónia Alkony Életbiztosítás szerződője jelentős személyi jövedelemadó-kedvezményre is jogosult lehet.

A befizetett díjak után 30 százalékos személyi jövedelemadó-kedvezmény vehető igénybe, mely több mint 3,5 havi díjnak felel meg. A Pannónia Alkony Életbiztosítást mindenki saját igényeihez, és anyagi lehetőségeihez szabhatja. Lehetőség van a biztosítási díj rugalmas alakítására, hiszen ügyfelünk szabadon megválaszthatja nem csak a díjfizetésének módját, rendszerességét, de annak tartamát is. Ennek köszönhetően mindenki saját helyzetéhez szabhatja, hogy mennyi ideig kíván takarékoskodni. A díjfizetés tartamának megválasztásával a fizetendő biztosítási díj nagyságát is változtatni tudjuk. Havi rendszerességgel is elkezdheti takarékoskodását, amennyiben ennél ritkább díjfizetési gyakoriságot választ, a biztosító kedvezményt ad a fizetendő díjból. 

Országos hálózat

A Pannónia Alkony Életbiztosítás megvásárlásával Ön nem csak megtakarításhoz, de garantált, értékálló szolgáltatáshoz is jut. Teljes körű kegyeleti szolgáltatást kínálunk, amelynek keretében Ön határozhatja meg a szolgáltatás jellegét, s annak minden körülményét. 

Értékálló megtakarítás állandó díjakkal

Célunk a Pannónia Alkony Életbiztosítás megalkotásával a méltó végtisztességről való gondoskodás. Sok esetben a szerződéskötést követően évtizedek múlva kerül sor a szolgáltatás elvégzésére, mely idő  alatt a temetés költsége növekszik

A költségnövekedést követjük anélkül, hogy évről évre egyre magasabb díjat kelljen megfizetni. Ügyfeleink állandó, évente nem növekvő díjakkal érhetik el a növekvő értékű szolgáltatást. Mindez azt is jelenti, hogy ha ügyfelünk temetésére például 30 év múlva kerül sor, akkor is a szerződéskötéskor kiválasztott színvonalú temetést tudjuk garantálni. A minőségi garanciát egyrészről a szerződés növekvő biztosítási szolgáltatása, másrészről a kegyeleti szolgáltatókkal kötött, minőségi garanciát biztosító szerződések teszik lehetővé. 

Összefoglalva:

  • Bárki számára hozzáférhető
  • Nincs szükség egészségi kockázat-elbírálásra
  • Havi néhány ezer forinttól elérhető és megköthető
  • Ideális megoldás az örökül hagyásra
  • Hármas adóelőnnyel rendelkezik:
   • Személyi jövedelemadó-kedvezmény
   • Kamatadó-mentesség
   • Öröklési illeték-mentesség
  • A biztosítási védelmen túl rugalmas megtakarítási lehetőséget nyújt
  • Személyre szabott takarékoskodást és szolgáltatást kínál
  • Az országos hálózat magas színvonalú szolgáltatást biztosít
  • Értékálló szolgáltatást ad
  • Ideális megoldás házaspároknak

 
 
  A CIG európai biztosító nevével fémjelzett Pannónia Alkony Életbiztosítás Irodánkban megköthető.